23. oktober 2009

Missing link .......


Jeg indrømmer det! Jeg er vild med internettet og elsker at surfe rundt og finde spændende sites. Jeg har selvfølgelig nogle favoritter (som jeg løbende vil linke til på min blog), men kunne også rigtig godt tænke mig at høre om andre bloggeres yndlingssites.
Glæder mig til at blive inspireret.

18. oktober 2009

Blomster inde og ude - oktober 2009.




Tænk! der er stadig roser i blomst ude i haven; både i potte og i bed.



Rosen i potten (til venstre) ved jeg ikke hvad hedder, men rosen til højre hedder Gertrude Jekyll. Jeg har flere roser af denne slags. De blomster i 2 omgange, og står som sagt i blomst lige nu. Fantastisk.

I stuen er det primært orkideerne, der huserer. Der er rigtig mange, der er i blomst lige nu, og hvis jeg er heldig, kan de stå i mange måneder.

Fortsat god søndag.




12. oktober 2009

En gave til mig.

Jeg må indrømme det; jeg elsker spændende smykker, og i sidste uge bestilte jeg så dette læderarmbånd fra smyk.dk. Det kom i lørdags med posten og har hængt på mig lige siden; og det er nu udnævnt til "yndlingsarmbåndet".......

Jeg fandt de spiselige kastanjer i går (på det hemmelige sted). Nogle skal spises og andre skal gemmes koldt og mørkt i køleskabet til marts måned, hvor de skal sås i potter. Spændende om de bliver til noget.

God dag.

11. oktober 2009

Hm, regnfuld søndag.

Det regner, men "ånden" er over mig, og jeg har lyst til at få ryddet op og gå i gang med en masse ting.
Påtænker at gå i gang med en mini-poncho a la den fra "Rabens Saloner" - den må være nem at lave - og vil være god at have med på arbejde. Forestiller mig, at dagens hundetur går til et bestemt sted i nærheden, hvor man kan finde spisekastanjer, uhm.
Og så kunne man jo overveje, om man ikke skulle lægge et par kastanjer i jorden !!!!!!

God søndag; jeg må i gang ..........

6. oktober 2009

Tableau i køkkenet.

Jeg er vild med at kreere små tableauer rundt omkring i huset, og dette er lavet i vores gamle køkken. Et lækkert tændt sterinlys ville være prikken over i'et !!!!!
Jeg er i øvrigt altid på jagt efter lækre bloklys i ren stearin.

Gemalen har selv lavet pizzaspaden, som fungerer fint efter hensigten; så når han går i gang med sit pizzabageri (som han er supergod til) bliver spaden brugt efter alle kunstens regler. Et hvert køkken burde have en sådan.