29. april 2011

Paris - fortsaat

Paris var alletiders, og vi besøgte som sagt bl.a. Sacre Coeur en tidlig formiddag, og nåede også at sidde lidt i fred med vores Cafe Creme, inden stedet blev overrendt af turister i hobetal. Og så skal jeg lige love for, at diverse siluet-klippere og croquis-tegnere dukkede op, for nu skulle der tjenes penge...... Det gav anledning til at vi kunne daffe videre, så vi gik ind i kirken og kom til at opleve noget af en katolsk messe. Meget spændende og en stor kontrast til det liv, der er uden for kirken og på Place du Tertre.
En lille baguette blev det til, og så gik vi videre ned til Gallerie Lafayette, hvor kuplen i taget er enestående og bør ses.
En anden dag befandt vi os i området omkring og på Seinen. Vi sejlede med en Batobus, stod af og på, gik tur langs Seinen, hvor der sker mange forskellige ting. Bl.a. blev der danset Tango på et lille plateau, og det var lige før man fik lyst til at iføre sig danseskoene.
Vi fik gået rigtig mange km i de dage i Paris, og blev fyldt godt op af mange oplevelser.
Clignancourt loppemarkedet (som siges at være det største af sin slags i verden) blev gennemgået, og dele af det var meget spændende.Alt i alt en rigtig dejlig tur med et mindre dejligt hotel (meget slidt), som dog var centralt beliggende, men med for få stjerner - det ændrer vi til næste gang.

21. april 2011

Hjemvendt fra Paris - byernes by.

Skøn forlænget weekend i Paris med Gemalen. Paris er en by, vi begge er glade for, og da der altid er noget at opleve her, er det gang på gang blevet vores destination. Hotellet lå dejligt centralt placeret i Montmartre med gåafstand til Sacre Coeur, Place du Tertre og ikke mindst stormagasinet Galerie Lafayette. Og gået, det fik vi - med mange afstikkere ind på de små cafeer for at få en Café Creme :-) Mere følger, men lige nu må jeg ud i haven. God Påske.

8. april 2011

Storm af orkanstyrke.

Så røg pavillonen på terassen, marmorbordpladen til havebordet samt den fine gamle bænk med jernsider, som Gemalen har brugt mange, mange timer på at renovere.
ØV, siger jeg bare - nu går jagten på en ny pavillon ......

7. april 2011

Det skulle have regnet........

I går altså. Købte gødning i går på vej hjem fra arbejdet. Det ville regne; sagde de kloge - så ud strøg Fruen i haven for at kaste gødning i grams til roserne og alt det andet. Og hvad kom der så: 3 dråber regn....... Nå, men der kom så heldigvis yderligere 3 dråber her til morgen :-) Har besluttet at klippe roserne i weekenden, og så kan de bare gå i gang, kan de.
Men se så lige vores Kejserbusk, som står i fuldt flor: