5. januar 2011

Og så blev det 2011.

Hverdagen er begyndt igen. De første dage på job kunne man godt mærke, at man lige skulle op i omdrejninger igen, men allerede i dag onsdag, kører alt på sædvanlig vis. Der er en del arbejdsopgaver, der altid skal gøres omkring årsskiftet, men de er klaret nu, og i stedet skal der forberedes til firmaets vinterkonference i næste uge.

Nytårsaften var hyggelig, og ingen havde - så vidt jeg ved - ondt i håret dagen efter. For første gang i mange, mange år var vi uden børn, og det var da en lidt underlig følelse. Det skal man lige vænne sig til.

Et par af vennerne havde som sagt medbragt festmiddagen som bestod af forret, hovedret, et ostefad samt en dessert, og en anden havde medbragt kransekagen til champagnen kl. midnat.
Det kan anbefales at fordele aftenens opgaver; det giver lidt mere overskud til alle.

Vovserne tog det faktisk overraskende fint. De blev korrigeret, hver gang de gøede, og denne handling fungerede helt efter hensigten (Thank God for Cecar Milan).

Størstehunden har været på smertestillende medicin samt antibiotika, men går nu fint rundt uden bandage, og er på nedtrapning. Han har klaret det så flot. Eneste problem er at han ikke vil lade Gemalen give ham sok og plastikpose på, når han skal ud at gå. Det er kun Fruen selv der du'r....... Tag den, Gemal!

Snart skal han have taget stingene, og så skulle alt være normalt igen; dog nu en klo mindre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar