26. marts 2011

Bloggen misligholdes :-(

Ja tak, men jeg skal da også lige love for, at der nu er kommet gang i foråret, og haven trækker ganske meget. I dag fik vi købt en ny top til pavillionen, der står på terrassen, og så må den holde nogle år mere. Gemalen har ellers planer om at bygge en træpavillion i stedet; en pavillion der aldrig skal tages ned for vinteren ....... men det må ske, når den anden ikke kan mere. Kommer tid, kommet råd.
Der er lagt masser af blomsterløg i zinkkar og krukker, og så bliver der ellers klippet på livet løs. Alt det visne skal væk, og jeg må indrømme at det nu kribler i fingrene efter at få klippet roser, men det er ikke tid endnu. Jeg elsker roser og fik sidste år fat i en blå rose, som er yderst interessant. Er spændt på om den - og de andre roser - har overlevet den hårde vinter. I morgen skal jeg ud at gøde roser for første gang i år.
Alle krukker er ved at blive gjort klar til sæsonen, og oliventræerne er flyttet ud af garagen og hen på terrassen, og trives vældig godt.
Hundeturen gik i dag til fantastiske Esrum Sø til et udkigssted, hvorfra man har et fint view ud over søen og dens fantastiske fugleliv. Bl.a. kunne vi se (og høre) skarvkolonien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar