18. oktober 2010

Glyptoteket; en fantastisk flot men dyr oplevelse.



Vi havde i lang tid set frem til et besøg i Café Glyptoteket inspireret af Mette Blomsterbergs tv-udsendelser "Det søde liv". I weekenden var vi der så med et par gode venner, men må efterfølgende sige, at det var en fantastisk smuk, men også skuffende og dyr oplevelse.
Omgivelserne var suveræne; tænk at sidde og spise med udsigt til vandmoderen !!
Vores første oplevelse var at skulle betale kr. 60,- pr. person for overhovedet at komme ind på Glyptoteket og dermed ind i caféen, og da vi bare skulle have kaffe og dessert, kunne man ikke bestille bord i forvejen. Vi ankom til Glyptoteket og startede besøget med (sammen med en masse andre mennesker) at stå i kø i lang tid, før det var muligt at "kaste sig over et bord". Herefter fulgte endnu en tur i kø for at bestille.
OK; ret skal være ret: dessert-tallerkenen var rigtig, rigtig god, men også rigtig, rigtig dyr, så inden vi fik set os om, havde det kostet en mindre formue for os fire.



2 kommentarer:

  1. Der er nok mange andre der er blevet inspireret af Mette, og så er det samtidig efterårsferie. Har museerne mon stadig en gratisdag, så kunne man ihvertfald spare lidt der.

    SvarSlet
  2. Hej! Ja, jeg sidder da og får helt lyst til at tage derind. Og uuh, den dessert ser farlig fin ud. Mums.
    deres hjemmeside siger de at der er gratis adgang om søndagen, så det vil jeg prøve. Nok ikke denne søndag pga efterårsferien :-)

    SvarSlet