250 g smør
250 g sukker
4 æg
250 g mel
3 tsk bagepulver
1 citron
Glasur:
150 g flormelis
3 spsk citronsaft
evt. citronskal
Rør smør og sukker hvidt og tilsæt æggene et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med revet citronsaft og citronskal.
Fyld dejen i smurt form 20 x 30 og bag ved 175 grader i ca. 45 min.
Lad den afkøle på en rist og dæk den med en glasur rørt af flormelis, citronsaft og evt. citronskal.
MUMS igen ....... god fornøjelse.
Hej Gitte!
SvarSletDejligt med opskrifterne - jeg har gået og haft lyst til mere citronmåne!! Det lyder avanceret med revet citronsaft!!(ha! ha! ) det må prøves!!!
k.h. Charlotte
Ja, den var simpelthen så god; jeg glæder mig selv til at afprøve den ...... håber du havde en god oplevelse i går......
SvarSlet