Desserten var en chokoladekrokant med opskrift af Mette Blomsterberg.
Alle gæster havde selv medbragt drikkevarer, og det er faktisk en super måde at gøre det på. Vi havde det vældig hyggeligt, og fik grint en masse, og det gør vi gerne om næste år - første lørdag i december.
Her er opskriften på den indisk inspirerede kylling i karry (frit efter opskrift af Anne Hjernøe):
Kyllingen parteres og brunes godt af på en pande i en blanding af olie og smør.
Karrysauce
- Koldpresset jomfruolivenolie
- 1 stort fintskåret løg
- Ca. 2 spsk. karry
- ½ hokkaido skåret i tern
- 1-2 persillerødder alt efter størrelse, skåret i tern
- 8-10 hele tørrede figner, klippet i strimler
- 3-4 hele kanelstænger á 5 cm
- 10 grønne kardemommekapsler
- 1 ds. kokosmælk
- Grønsagsfond eller fjerkræfond
- Maldon salt eller en anden god flagesalt
- Smuttede hele mandler
Imens brunes kyllingen. Tag kanelstængerne op, og blend grøntsagerne til du har en jævn og cremet sauce, kom kanelstængerne tilbage i saucen og smag den til med lidt salt. Derefter tilsættes kyllingen og mandlerne, et låg lægges på gryden og kyllingen koger i saucen i ca. 50-60 minutter alt efter størrelse.
Spis kyllingen med kogt perlebyg, ris, naan, syltede løg, mangochutney eller hvad du syntes passer godt til.
Hej Gitte
SvarSletTak for hilsen på min blog.
Det lyder som en herlig julefrokost, jeg bliver helt sulten.
Hilsen Kirsten