31. december 2010

Nytårsaftensdag 2011 - årets sidste indlæg.....

Gemalen og jeg er nu ladt tilbage i huset (helt alene) efter at have haft huset mere eller mindre invaderet siden 22. december. Som den sidste er sønnen nu draget afsted til Sverige for at holde nytårsaften med vennerne (men så kommer han også tilbage søndag for at hente resten af sin baggage og drage retur til Fyn til kæresten :-)).
Her i huset går det stille og roligt med at forberede Nytårsaften. Som altid får vi maden udefra, og den medbringes af et par af vennerne. Alle aftenens "opgaver" er delt ud på forskellige venner, så vi skal "bare" sørge for et opdækket bord - og så skal der jo lige ryddes op, støvsuges osv. osv.
I går måtte vi desværre lige en ekstra tur forbi dyrlægen, da størstehunden havde revet en negl løs. Det kostede lige en operation, hvor dyrlægen måtte fjerne negl og det yderste af en klo, så nu går vovse rundt med en stor bandage om poten og ser meget bedrøvet ud. Den kommer ikke ud på gåture de første par dage, men må nøjes med haven og dermed en plasticpose på bandagen, hver gang den skal ud. Den skal have smertestillende medicin i en god uges tid samt antibiotika.
Begge hunde plejer at være meget ophidsede, når der skydes med fyrværkeri, så vi er noget spændt på hvordan det kommer til at gå i aften. Dog bliver der ikke skudt noget af til vores party.

1 kommentar:

  1. Godt nytår!
    Håber alle er kommet godt og (med tanke på hunden) smertefrit ind i 2011.

    SvarSlet