15. november 2010

Hvor blev oksekødet af?

Dejlig lørdag aften i gode venners lag; dejlig raclettemad igen igen (men nu trænger den vist til at blive pakket ned for denne gang), men drama lige inden gæsterne kom.
En eller anden havde lige skåret oksekødet og bacon'en i små stykker og sat begge dele på køkkenbordet - med sølvpapir over - men for tæt på bordkanten (viste det sig senere).
I et kort øjeblik, hvor Gemalen og jeg var inde i stuen, var Lillehunden alene ude i køkkenet, og hun kunne åbenbart ikke lade fadet stå sådan helt alene, for vupti var hun oppe med forpoterne på bordet, og vupti var kød og bacon forsvundet.
Så stod vi dér med alle talenterne. Tilbage var lammekød, cocktailpølser, osten og alle grøntsagerne (og gæsterne skulle komme om 5 minutter), så hvad gør en klog ? Kl. 17:55 kastede (den godt "opkogte") Gemal sig ud i bilen og kørte i Føtex, der var lige ved at lukke. Som dagens allersidste kunde løb Gemalen ind i butikken og fik fat i det stykke kød, der var tilbage (det fineste/dyreste) stykke oksekød; så gudskelov for det.
Da han kom tilbage, var gæsterne kommet, men skidt med det: kødet var i hus.
Vi regnede med at Lillehunden ville få det dårligt den nat, men nej da: hun må have en stærk mave.
Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar