22. november 2010

Og a propos hunde: Jul for de hjemløses hunde 2010.

Inspireret af en anden blogger vil jeg lige informere om følgende:
Gipote.dk oplyser at der i Danmark er 60 herberger for hjemløse, hvoraf kun 4 af dem tillader de hjemløses hunde at komme indenfor.
Der er derfor igangsat en indsamling for at hjælpe de hunde, der må opholde sig udendørs i den kolde tid.

Gipote.dk siger:

"Har du nogle tæpper liggende som du ikke benytter (uanset om det er et nyvasket BRUGT tæppe eller nyt) poser med hundegodbidder, hundedækner, halsbånd, liner, seler eller legetøj til hunden. Alt har interesse, da det vil gøre en forskel!

Vi har på Sjælland, 4 indleveringssteder. Det vil sige at der er 4 personer der har meldt sig frivilligt til at have folks donationer på lager. D. 26/11 er sidste indleveringsfrist af donationer, for d. 27/11 kommer Grazyna, som har meldt sig frivilligt til at køre til Helsingør, Hvidovre, Ugerløse og til sidst slagelse, hvor alle tingene samles, fordi jeg bor i Slagelse og dernæst begynder at pakke i poser.

Ligeledes har jeg fået Jylland og Fyn med på ideen. De indsamler også nu og har man noget liggende på en af øerne, kan man kontakte (jylland) Helene- bolander@samf.aau.dk eller (Fyn) Channel - purplesoul@live.dk

På Sjælland har vi 3 udleveringsdatoer... D. 4/12 som forgår i Slagelse d. 5/12 i Holbæk og d. 18/12 som forgår i København. Det vides ikke helt endnu hvor og hvad tid udleveringerne forgår, da vi ikke har det hele på plads med herbergene. Dette kan man dog følge med i på vores facebook side...

Kontakt Stephanie via email: s-e_design@hotmail.com eller gå ind på facebookgruppens side Jul for de hjemløses hunde i DK 2010” og se hvor i landet du kan indlevere dine ting samt nærmere tidspunkt og lokalitet for udleveringerne. Vi er nu over 700 medlemmer på vores facebok gruppe: http://www.facebook.com/profile.php?id=649451108#!/home.php?sk=group_160867330617488 - Så kom og hjælp os med at være endnu flere!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar